zondag 26 mei 2013

Mannenkaart - jarig

Afgelopen vrijdag heb ik met mijn nicht gezellig geknutseld, we hebben voor ons doen veel gedaan, ha ha, jawel we hebben maar liefst drie kaartjes af gekregen, allemaal aan de hand van een schets, die ik van tevoren had uit gezocht, erg leuk om te doen, als je dan ook hetzelfde papier pakt, en je komt dan toch met een totaal verschillende kaart.
Gisteren was er hier een heel bekende wielertour in het zuiden " limburgs mooiste", Paul deed daar voor de eerste keer aan mee, hij traint in een club met waar jongeren mee fietsen met een verstandelijke beperking, hij is buddy van de jongeren, natuurlijk geweldig! Ik ben even naar het zuiden afgereisd met dochter en hond, om te kijken natuurlijk! 
Gisteren heb ik knog heel even tijd gehad om dit kaartje te maken, aan de hand van een schets. Het papier kreeg ik van een collega, en ik denk dat het van BoBunny is maar dat weet ik niet zeker, de pijlen van MFT, evenals de stempel in het midden, ik heb alles een beetjes be├»nkt. Deze kaart doet mee bij EHI scrapkaarten challengeblog, eerst zie je mijn uitwerking en dan de schets, nog een fijne zondag.