vrijdag 17 mei 2013

Jubileum - schets

Brrrr bijna herfst buiten! Gisteren waren ze ons tuinhuis aan het plaatsen, ze hebben de hele dag buiten in de regen gewerkt, ik had wel met ze te doen. Hopelijk voor hen is het vandaag wat droger weer, want ze zijn nog niet klaar.
Ik heb vandaag een opdrachtje gemaakt, voor iemand die een jubileum heeft te vieren, het werkje moest wel een bepaalde afmeting hebben. Als basis heb ik kraft gebruikt, en dit eerst genaaid met de machine, ik en mijn naaimachine zijn geen goede combi, het gaat nooit zoals ik wil, dus scheef.  De rest van de papiertjes dus ook maar scheef geplakt, papiertjes van Eline's zomerhuis en winterhuis pale&pastels, lint is van Eline's zomerhuis, wat ik gestikt heb, labeltje met verfspatten gestempelt om een feesteffect te creëren, labeltje is ook beïnkt met distress inkt. De kmoopjes wat rommelig opgebracht omdat alles wat schuin is, en om het feesteffect. Deze creatie doe mee met de schetsuitdaging#6 Bij Oma Dee.
Ik ga jullie een fijn pinksterweekend wensen, morgen kijken naar wat Anouk gaat doen bij het eurovisie songfestival?? Ik helaas niet, ik ga uit eten en naar een optreden van "abba" hier in het theater, lekker mee zingen, wordt vast een gezellig avondje met mijn collega's! Kijk wat leuk