Heel erg bedankt

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de reacties op mijn vorige berichtjes/kaartjes, heel leuk om te lezen allemaal. Afgelopen donderdag ben ik goed geslaagd in Eindhoven, en jawel voor de schoenen ook ! Het was vanmiddag geen weer om buiten te zitten, dus maar een kaartje gemaakt, deze heb ik in opdracht gemaakt, er moest bedankt op staan en het was voor een vrouw verder was ik vrij om te doen met het kaartje wat ik wou. Bij KIC, kaartjes inspiratie challenge blog, kun je mee doen met de bingo deze week. Je ziet ze vaker voorbij komen, en ik heb bij deze bingo gekozen voor kraft, vlinders,mal. Kijk hier voor challenge#5- bingo
De vlinders heb ik gestempelt op designpapier en uit geknipt, ze zijn van Eline's huis. Het frame is een mal van MD, deze is ook uit designpapier gestanst. Ja en kraft papier zien jullie ook, dus opdracht is volbracht. Strass steentjes zijn van de action en ik heb ze ook met een perle pen gemaakt. Nog wat tape-jes, en touw en klaar is het kaartje.





Reacties

  1. Super kaartje!
    Bedankt voor het meedoen aan de challenge van kic.
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt Ingrid, ik vind hem schitterend. Wat fijn dat je zo goed geslaagd bent, top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Ingrid

    Wat een prachtige creatie heb je gemaakt!

    Dank je wel voor je bijdrage aan KIC!

    XXX Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een mooi kaartje heb je gemaakt.

    Bedankt voor het meedoen met onze challenge.

    Groetjes Linda
    KIC

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je hier bent. Wat leuk dat je een reactie achter laat. Ik lees het met veel plezier..Hartelijke groet, Ingrid.